Suolahengityslaite

Polar Health Oy on aiemmin tullut tutuksi suolahuoneiden ja turvehoidon parista. Yritys on nyt vuosien kehitystyön ja testailun jälkeen saanut kotikäyttöön tarkoitetun suolahengityslaitteen sarjatuotantoon. Suolahengityslaitteella pystytään lievittämään monenlaisia hengitysteiden oireita niin lapsilla kuin aikuisilla. Suolahengityslaite auttaa kaikkia hengitysteiden sairauksista kärsiviä ihmisiä ja sillä saavutetaan suolahuonetta vastaava hoitovaikutus kotona jo muutamalla hoitokerralla. Mikäli asiakkaalla on tarvetta käydä hoidossa useamman kerran, on palveluun mahdollista saada myös pakettihintoja, jotka toimivat ikään kuin parhaat kasino bonukset – mitä enemmän palvelua käyttää, sitä enemmän rahallista etua on mahdollista saada.

  • Syy kotikäyttöön tarkoitetun suolahengityslaitteen valmistukseen oli se, että suolahuoneita on niin vähän, ettei suurimmalla osalla hoitoa tarvitsevista, ole mahdollisuutta päästä suolahuonehoitoon. Hoito sopii kaiken ikäisille hengityselinsairauksien hoitoon, kuten kroonisiin hengitysteiden tulehduksiin (astma), akuutteihin nenä-ja poskiontelotulehduksiin, kurkku-ja korvatulehduksiin sekä hengitysteiden allergioihin, luettelee laitteen kehittäjä Kari Viherlahti. Suolan ja suolahuoneen terveydellisistä vaikutuksista on keskusteltu kauan, mutta vasta viimeisten kymmenen vuoden aikana aiheesta on saatu lääketieteellisesti pätevät tutkimustulokset, jotka kertovat karua kieltään: suolahuone ja suolahengitys auttaa. Näiden tutkimusten ja Polar Healthin oman kehitystyön myötä on voitu nyt suunnitella yksilöllinen suolahengityslaite kotioloihin ja pieniin hoitolaitoksiin.
  • Suomahengityslaite on turvallinen ja lääketieteellisesti tutkittu kotioloissa toimiva menetelmä. Markkinoilla ei vastaavaa ole ja laitteen menetelmä on patentoitu ympäri maailmaa. Loppuvuodesta aloitettujen sarjavalmistettujen suolahengityslaitteiden asiakkaat ovat löytyneet niin Suomesta kuin ympäri maailmaa, Pohjois-Amerikkaa myöten. Suolahengitys vähentää hengitysteiden oireilua pienentämällä limakalvojen turvotusta, helpottamalla hengenahdistusta mm. astmassa. Hienojakoinen suolapöly myös tuhoaa tulehduksia aiheuttavia bakteereja hengitysteissä. Hoidon ansiosta myös lima irtoaa helpommin. Asiakas on yleensä rentoutuneempi, unen saanti on helpompaa ja uni syvempää. Varsinaisen hoidon onnistumisen takaa puhtaat, kuivat ja oikean kokoiset suolarakeet. Suolahengityslaite on saanut julkisiksi referenssikasvoikseen monelle lohjalaiselle tuttuja henkilöitä kun Lohjan Seudun Allergia-ja Astmayhdistyksen Marjaana Nieminen sekä oopperalaulaja Jorma Elorinne ovat antaneet kommenttinsa tuotteen esitteeseen. Esimerkiksi Jorma Elorinne kertoo suosittelevansa laitetta äänityöntekijöille hyvän äänenmuodostuksen ylläpitämiseksi ja hengitysteiden infektioiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Marjaana Nieminen taasen kertoo saaneensa koko perheelle merkittävää hyötyä kotilaitteesta ja suosittelee suolahengityshoitoa allergisisille ja hengitystieongelmista kärsiville ihmisille.

Suolahengitys auttaa vastaavanlaisesti myös eläimiä

Polar Healthin ratkaisu auttaa myös hengitystiesairauksista kärsiviä eläimiä. Laitteella on hoidettu ja autettu niin kissoja, koiria kuin hevosiakin. Alkujaan hevosille oli oma hevosten suolahuone, mutta nykyään tämän kotikäyttöön tarkoitetun suolahengityslaitteen tavoin, hevosille on saatavilla vastaava laite.

Suolahuoneiden ja suolahoidon tulevaisuus

Kari Viherlahtea kummastuttaa Verottajan eriävä käytäntö suolahoidoissa. Sillä vaikka lääkäri antaa lähetteen niin hoidon hintaan lisätään arvonlisävero, jota muissa lääketieteellisesti todistetuissa hoidoissa ei ole. Kari myös jatkaa, että on paljon hoitoja, joissa ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa ja joiden tehosta ei ole minkäänlaista lääketieteellistä tutkimusta. Viime vuosina lääkärit ovat kuitenkin joutuneet toteamaan suolahengityksen tehon ja entistä enemmän sitä myös ehdotetaan asiakkaille hoitomuodoksi, mutta valitettavan usein (ei vain hengitystiesairauksissa) lääkärin ensimmäinen ja ainoa vaihtoehto on ns. ”pillerihoito”. Pillerihoito on yleisnimi lääkärin määräämälle hoidolle, jolla hoidetaan hoito ainoastaan sairauden seuraukselle. Pillerihoidolla ei hoideta varsinaista sairauden lähdettä. Polar Health Oy on suomalainen luontaishoitotuotteiden valmistaja, kehittäjä ja myyjä. Yritys on keskittynyt suolahuoneiden, turvehoitotuotteiden ja otsonihoitomenetelmien kehittämiseen ja myymiseen. Tällä hetkellä yritys toimii viidessä maassa kolmella eri mantereella. Suomessa Polar Health on markkinajohtaja kaikilla liiketoiminta alueillaan. Yrityksen toimitusjohtajalla ja tuotekehittäjällä Kari Viherlahdella on mielessä jo uusia ajatuksia ja ideoita, joiden pariin hän toivoisi pääsevänsa eläkepäiviä viettämään. Kari toivookin löytävänsä uuden yrittäjän jatkamaan yritystoimintaa jo tämän vuoden 2014 aikana.